A fost găsit băiatul de 14 ani din Florești, județul Cluj, care a fost dat dispărut ieri. Polițiștii l-au depistat în cartierul clujean Gheorgheni FOTO



Reprezentanții IPJ Cluj au anunțat că băiatul de 14 ani din comuna Florești, județul Cluj, care a fost dat dispărut ieri, a fost găsit. Pe durata plecării nu a fost victima vreunei infracțiuni.

„Minorul de 14 ani a fost depistat de polițiștii Secției 3 Poliție Cluj-Napoca în cursul acestei după-amiezi, în cartierul Gheorgheni din municipiu, iar, conform primelor verificări, pe durata plecării nu a fost victima vreunei infracțiuni”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.


----------------------------------------------

Știre inițială:

MINOR PLECAT VOLUNTAR

La data de 30 iunie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre la faptul că GRIGUTA VASILE IONUȚ, în vârstă de 14 ani, din localitatea Florești a plecat de la locuință la data de 29 iunie a.c. în jurul orei 10.30 și nu s-a întors până în prezent.

SEMNALMENTE– înălțime aproximativă - 1,60 m, greutate aproximativă 49 de kg, păr șaten spre blond, constituție atletică. 

La momentul plecării acesta purta tricou și pantaloni scurți, fără a se putea oferi informații privind culoarea vestimentației.

Purta pantofi sport de culoare argintiu și galben.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre acesta sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!


Comentarii Facebook