Alertă în Cluj-Napoca: Doi copii au dispărut fără urmă din Piața 14 iulie, din Grigorescu/ Dacă i-ați văzut, sunați la 112!


MINORI PLECAȚI VOLUNTAR


Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată pe data de 9 octombrie 2024 despre dispariția a doi minori din Cluj-Napoca, COCOI DARIA ALEXANDRA și AJTAI ALEXANDRU HOREA RAFAEL, ambii în vârstă de 13 ani, plecați voluntar. Aceștia au fost văzuți ultima oară în jurul orei 14:30, în zona Piața 14 Iulie din Cluj-napoca.

Semnalmentele lor: Daria are înălțimea de aproximativ 1,65 m, este brunetă și purta o bluză neagră, pantaloni scurți roz și adidași albi, iar Alexandru are aceeași înălțime, păr castaniu și era îmbrăcat cu pantaloni negri și un maieu alb.

Poliția solicită sprijinul cetățenilor, rugând pe oricine are informații să contacteze cea mai apropiată secție de poliție sau să apeleze numărul de urgență 112.                                           

Cocoi Daria Alexandra    

COCOI DARIA ALEXANDRA.jpeg


 Ajtai Alexandru Horea Rafael

Ajtai Alexandru Horea Rafael.jpeg


SEMNALMENTE: Cocoi Daria Alexandra – înălțime aproximativă - 1,65m, brunetă.

La momentul plecării aceasta purta o bluză neagră, pantalon scurt culoare roz, adidași albi.

SEMNALMENTE: Ajtai Alexandru Horea Rafael - înălțime aproximativă – 1,65 m, păr castaniu.

La momentul plecării acesta era îmbrăcat cu îmbrăcat cu pantaloni negri, maieu alb. 

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre aceștia sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!


Comentarii Facebook