Vineri 20 Septembrie

Alertă la un hotel din Transilvania! Peste 140 de copii, consultați de medici după ce li s-a făcut rău


E alertă la un hotel din stațiunea Păltiniș, județul Sibiu. Un număr de 147 de copii au fost evaluați de medicii, vineri seara, după ce au acuzat stări de rău.

ISU Sibiu a activat Planul roșu de intervenție, iar 15 copii cu simptome de enterocolită au fost transportați la spital.

La fața locului au fost alocate 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 Unitate de Terapie Intensivă Mobilă, 1 microbuz și 3 ambulanțe aparținând serviciului județean de ambulanță. Din informațiile primite la acest moment, 147 de copii ar fi la cazați la unitatea turistică. Aceștia sunt evaluați de către echipajele medicale alocate la caz”, au informat reprezentanții ISU Sibiu.

În urma evaluărilor, 15 copiii, cu vârste cuprinse între 8-14 ani, au fost transportaţi la Urgenţa Spitalului Clinic de Pediatrie din Sibiu, conştienţi, a anunţat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Andreea Ştefan.

În urma evaluării medicale efectuate la faţa locului, 15 copii, cu vârste cuprinse între 8-14 ani, au fost transportaţi la Camera de Primiri Urgenţe a Spitalului de Pediatrie din municipiul Sibiu, conştienţi. Planul Roşu de intervenţie a fost dezactivat", a precizat Andreea Ştefan.

Comentarii Facebook