Duminica 8 Septembrie

„Amenință trecători și vandalizează mașinile din parcare”. Clujenii se plâng că nu mai pot ieși în parcuri de teama indivizilor dubioși


Parcurile din Cluj sunt, pentru mulți cetățeni, unul dintre puținele locuri din oraș unde pot să se relaxeze în aer liber alături de familie. 

Din păcate clujenii reclamă că liniștea lor e perturbată tot mai des de indivizi care se adună în astfel de locuri, mai ales după lăsarea serii, pentru a consuma alcool sau stupefiante. Aceștia susțin că, pe lângă faptul că beau sau se droghează, indivizii ajung să aibă un comportament violent cu trecătorii, ajungându-se chiar la acte de vandalism.  

,,În parcul de joacă de lângă Slănic nr. 7 și centrala termică au fost vandalizate coșurile de gunoi. Au fost scoase din suporți, golite pe spațiul verde și aruncate pe jos. În lipsa unei supravegheri video, după lăsarea întunericului în acest parc se adună în grupuri persoane dubioase care fumează, consumă alcool sau droguri. 

De multe ori aceștia devin recalcitranți și amenință trecători sau vandalizează mașinile din parcarea alăturată. Numai în ultimele 12 luni s-au produs cel puțin trei acte de vandalism soldate cu importante pagube la autoturisme din parcare”, a reclamat un clujean.

Comentarii Facebook