Duminica 8 Septembrie

Ansamblul Folcloric „Românașul” al UTCN a câștigat marele trofeu în Albania: „O performanță plină de energie și muzică frumoasă”


Timp de 4 zile, în perioada 24-28 mai, la Vlora a avut loc a XVI-a ediție a festivalului “Aulona Folk Festival.” La sfârșitul concursului, Ansamblul Folcloric “Românașul” al UTCN a reușit să câștige marele concurs.

Ansambluri folclorice din peste 10 țări au participat la concursul organizat în Albania. Printre acestea se numără și: Anglia, Grecia, Italia sau Ucraina.

Grupul folcloric „Românașul” din România a fost creat în 1974 de un grup de studenți. De atunci, au susținut spectacole în toată țara și au participat la numeroase competiții internaționale.

Au adus la Aulona Folk Festival o performanță plină de energie și muzică folclorică frumoasă. Au fost câștigătorii Aulona International Folk Festival, iar CUPA a fost înmânată de doamna Vilma Bello, Vice Ministru al Turismului, și de domnul Sejmen Gjokoli, Președintele Aulona International Folk Festival.

Vă mulțumim că ați fost parte a festivalului nostru și vă trimitem salutări din Vlorë, Albania,” au transmis reprezentanții festivalulului Aulona Folk Festival.


Comentarii Facebook