Duminica 8 Septembrie

Apel pentru salvarea unei cățelușe accidentate pe o stradă din Cluj: „Dacă până mâine nu se găsește un foster, din păcate va fi eutanasiată”


O clujeancă a făcut apel la oamenii cu suflet mare, care ar putea acorda o mână de ajutor în cazul unei cățelușe accidentate pe o stradă din Cluj-Napoca. Patrupedul prezintă multiple traumatisme, iar șansa sa la viață depinde nu numai de reușita operațiilor la care urmează să fie supusă, ci și de bunătatea oamenilor care ar putea să o găzduiască timp de două luni după intervențiile chirurgicale. 

Persoana care a făcut public cazul a relatat că două femei au intervenit prompt, imediat după producerea accidentului și au chemat o ambulanță pentru animale. Ulterior, cățelușa a fost transportată la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, unde s-a constatat că animalul are fractură de bazin, iar codița și picioarele din spate îi sunt rupte. 

Patrupedul are șanse să treacă cu bine peste operații, însă are nevoie de două luni de îngrijiri postoperatorii. Clujeanca a transmis, de asemenea, că în cazul în care nu va fi găsită o persoană care își poate asuma această responsabilitate, cățelușa va fi eutanasiată. 

Linda a fost lovită de o mașină care a plecat și a lăsat-o în strada. Niște doamne cu suflet mare au stat lângă ea, au chemat o ambulanță de animale și au transportat-o la USAMV. Are fractură de bazin, iar codița și picioarele din spate sunt rupte. Se poate opera și ar reuși să supraviețuiască și să ducă o viața normala doar ca are nevoie de 2 luni îngrijiri postoperatorii (adică să fie sub supraveghere și să nu depună mult efort). Costurile operației vor fii acoperite în mare parte. Nevoia este de cineva care sa o țină la curte sau în apartament 2 luni după operație. Dacă pana mâine nu se găsește un foster din păcate va fi eutanasiată.”, a transmis clujeanca pe pagina sa de Facebook. 

450362583_8232004516859121_5889094190959650494_n.jpg

Comentarii Facebook