Sambata 28 Septembrie

,,Aproape al 100-lea în ultimii 10 ani”. Un clujean vrea să rezolve problema accidentelor dintr-o intersecție din Gheorgheni


Sătul de accidentele numeroase care se petrec în intersecția a două străzi cu sens unic, din Gheorgheni, un clujean dorește să rezolve lucrurile. 

Acesta a întrebat, pe o rețea de socializare, clujenii despre ce pași ar trebui să urmeze pentru implementarea unor limitatoare de viteză care să rezolve problema.

,,Stau în Gheorgheni, într-o intersecție a două străzi cu sens unic unde sunt des accidente, al 4-lea cu daună și victimă în acest an - azi-dimineata și probabil aproape al 100-lea în ultimii 10 ani.  Aș dori să fac o cerere prin care să se monteze niște limitatoare de viteză pe ambele străzi și aș vrea să vă întreb cui ar trebui să mă adresez, deoarece știu că poliția nu are nicio putere în acest sens!?” a scris clujeanul.

Mai mult decât atât, vecinii care locuiesc în zona menționată anterior au anunțat autoritățile cu privire la această problemă, însă au fost ignorați, până în acest moment:

,,Menționez că în trecut (au trecut ani) s-a făcut o cerere la primărie în acest sens, cerere semnată de către toți vecinii care locuiesc pe colțurile intersecției și nu am primit niciun răspuns până astăzi”, a mai precizat acesta. 


Comentarii Facebook