Marti 17 Septembrie

Arderi ilegale de deșeuri pe Valea Chintăului! Clujenii se tem că se vor îmbolnăvi: „Vom ajunge mai rău decât în Ilfov”


Arderile ilegale de deșeuri au devenit din ce în ce mai frecvente, în municipiul Cluj-Napoca. Pe lângă mirosul înțepător și fumul gros, clujenii inhalează  gazele nocive din aer. 

Pe lângă poluarea generată de traficul intens din orașul de pe Someș, clujenii trebuie să îndure și neglijența unor cetățeni care nu dau doi bani pe protejarea mediului înconjurător. În ultima perioadă, mai mulți locuitori ai municipiului Cluj-Napoca au reclamat arderi ilegale de deșeuri și au solicitat intervenția de urgență a autorităților.

Cel mai recent caz a fost semnalat pe Valea Chintăului, unde oamenii se tem că se vor îmbolnăvi din cauza fumului toxic.

Arderi ilegale de cauciucuri și deșeuri pe Valea Chintăului. Miros puternic, înțepător. Vom ajunge mai rău decat în Ilfov și vom muri de boli de plămâni.”, a transmis un clujean care locuiește în zonă. 

Săptămâna trecută, o clujeancă a reclamat că se simte un miros înțepător în cartierul Iris. Ea a relatat că duhoarea este generată de arderile de deșeuri din zonă. În ciuda faptului că au fost înregistrate reclamații încă din primăvara acestui an, cei care incendiază deșeurile toxice nu s-au oprit.


Comentarii Facebook