Armaghedon pe numele judecatorului Gabriel Nasui! VEZI dovezile
Judecatorul Gabriel Nasui de la Curtea de Apel Cluj este tinta unui Armaghedon care vizeza modul in care magistratul si-a ajutat sotia. Nasui este cercetat de CSM pentru aceste aceste fapte.
Citeste textul Armaghedonului:
"Va trimitem atasat cateva documente trimise in numele SC Bogdi SRL (la care asociat este sotia judecatorului Nasui) la un dosar de judecata si la una din parti de pe faxul Tribunalului Cluj: 064 195844 in luna ianuarie 2005, numar vizibil pe prima pagina a fiecarei transmisii. Pentru dovada numarului de fax a se vedea http://portal.just.ro/InstantaContact.aspx?idInstitutie=117, faxul de acum fiind 0264595844, dupa modificarea prefixelor in fiecare jude? ?i transformarea in Cluj a numerelor de telefon care incepeau cu 1 in numere incepând cu 5. (Judecatoria Cluj-Napoca, unde activa atunci Nasui, si Tribunalul Cluj sunt situate la acelasi palier al cladirii – s-au transmis de pe faxul tribunalului, nu al judecatoriei, fie pentru ca era mai aproape de biroul sau, fie ca sa impresioneze instanta destinatara cu faxul unei instante superioare in grad).
Intre firma sotiei/socrului lui Nasui si firmele referite in faxuri s-au purtat peste 140 de litigii, la initiativa firmei SC Bogdi SRL, in numeroase dintre acestea actele procesuale ale firmei SC Bogdi SRL fiind trimise de pe faxul Tribunalului Cluj.
Fiind trimise de la biroul lui Nasui, este evident ca au fost concepute si redactate de catre acesta. Cine le-a semnat? Socrul lui Nasui, care apare in acte? Socrul sau avea atunci domiciliul efectiv in Baia Mare. Daca el semna actele redactate de Nasui ar fi insemnat sa se deplaseze in Cluj de fiecare data cand acesta scria actul, dupa care Nasui sa-l trimita la dosar de pe faxul tribunalului. Este imposibil sa se deplaseze in Cluj numai pentru a semna un act. Este deci foarte plauzibil ca Nasui insusi avea stampila firmei si imita semnatura socrului.
Se ridica astfel inca o problema. Potrivit art. 8 alin. 1 lit. a) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, judecatorilor le este interzis sa desfasoare activitati comerciale, direct sau prin persoane interpuse. Incalcarea textului este tot o abatere disciplinara, incalcarea unei interdictii.
Se pare ca beneficiarul real al firmei este Nasui, care pentru a eluda interdictia legala a trecut in acte, ca interpusi, socrul si sotia.
In unele litigii, Nasui s-a prezentat ca aparator al SC Bogdi SRL (legea permite magistratilor sa faca oficiul de avocat pentru soti si rude apropiate – ceea ce nu inseamna ca neaparat si pentru firmele acestora) declinandu-si
calitatea de judecator.
Acum s-a ajuns ca pe langa redactarea actelor procedurale si sustinerea acestora in instanta, sa le si judece (verificati la Curtea de Apel Cluj, eu cred ca el insusi a motivat (pentru ca se identifica atat de perfect si gingas cu "problema" petentului – a sa – si ca viseaza la intoarcerea executarii, cititi cu atentie motivarea) admiterea cererii de preschimbare termen – unul dintre judecatorii completului este insarcinat cu motivarea).
Cand a fost demascat ca turnator la securitate, cu angajament semnat din liceu pentru a-si supraveghea un profesor, a iesit la televiziunile locale sa nege vehement, nu-mi pot explica, ii dau in judecata etc. Cliseu: "Eu nevinovatul care sunt atacat miseleste de dusmani rauvoitori". Evident nu a dat in judecata pe nimeni pentru ca faptele sunt fapte, dosarul este dosar. Dar atentie la acest tip de comportament si reflex de negare.
Si acum, pus in fata evidentelor, sustine ca e o razbunare a partii adverse, nu constientizeaza ce ridicol e sa judece cererea pe care insusi a redactat-o pentru firma care e a lui, prin interpusi de forma. Este o clara deluzie paranoida, omul nu prea pare a fi normal.
Cele 140 de litigii, inclusiv contestatia in anulare de acum, sunt pentru ca Nasui contesta semnatura de pe doua bilete la ordin in baza carora firma socrului/sotiei (sa) a fost executata silit. Biletele au fost semnate de socru, omul de paie din firma, exista si expertize grafologice in acest sens, dar Nasui nu vrea sa priceapa nicicum – iarasi comportament de negare compulsiv. Nu e asta deluzie paranoida?
Cititi adresa catre Koller, fostul sau (socrului) asociat, tonul, modul de exprimare.
In dosarele sale a intimidat pe toata lumea pe fata, fara sa se ascunda, judecatori, avocati, lichidatori, executori – din Baia Mare, pretinzand ca e mare in Cluj si ca-i aranjeaza, s-au facut plangeri la DNA ramase in nelucrare de ani de zile. Se cunoaste foarte bine si se poate demonstra un caz de spaga de 20.000 marci data de Nasui la Brasov. Multi sunt dispusi sa vorbeasca. De curand acestora le-au fost vandalizate casele. Omul asta nu e normal, sufera de deluzii paranoide.
Judecarea cererii scrise de el nu e o chestiune intamplatoare, o simpla gafa de proportii, ci nu s-a putut abtine de la a-si trai cat mai aproape, deplin si veridic obsesia. Este o chestiune similara cu criminalul in serie care de fiecare data se invarte prin apropierea locului crimei si de multe ori se implica activ in ancheta: nu o face numai pentru a oferi piste false si a deturna ancheta, ci mai ales pentru a retrai senzatia, obsesia.
Angajamentul sau de turnator pe cand era inca minor nu este nici el intamplator, se incadreaza perfect in conduita sa obsesiva ulterioara.
Va rugam sa vegheati la efectuarea unei anchete disciplinare corecte. In ciuda gestului curajos si corect al presedintelui CA Cluj, in aparatul administrative al CSM si in IJ exista multi oameni in legatura cu vechea garda de la Cluj, care l-au ocrotit constant pe Nasui, fiind un tip pe placul lor care intelege serviciul contra serviciu si faptul ca abuzul de putere poate aduce multe lucruri bune.
Daca aveti un psiholog bun, infatisati-i cazul; credem ca ar putea sa spuna lucruri interesante pe marginea acestuia.
Va trimitem si adeverinta de "necolaborare" despre care am facut vorbire - la 16 ani se angaja fata de securitate sa-si spioneze si toarne profesorul".
1 Comentariu
sint cu totul de acord ,sa fie anchetat pt.coruptie eu personal find defavorizat intrun proces de la curtea de apel cluj din 2003