Vineri 20 Septembrie

Asta înseamnă dragoste pentru copiii Clujului! Sufletista Rocsana Contraș a mai pregătit 80 de ghiozdane pentru elevi nevoiași/Vor fi sute la final


Rocsana Contraș, o clujeancă binecunoscută pentru implicarea sa în campaniile umanitare, a muncit zi și noapte în ultimele săptămâni, alături de alți voluntari, pentru a echipa mai mulți copii nevoiași din Cluj cu ghiozdane, care conțin desigur toate cele necesare pentru noul an școlar.

Distribuirea lor va avea loc în weekendul dinaintea începerii școlii, iar fiecare ghiozdan a fost echipat cu migală, ca să nu rateze nimic necesar și util. 

„Astăzi aproape 80 de ghiozdane!!!! Am avut parte iarăși de o după-masă plină. Ne-a prins din nou întunericul. 

Am echipat cu migală fiecare ghiozdan. Ghiozdanele celor de clasele 5-8 au hărți, atlase, căști, memorie USB, sticky notes, tabel Mendeleev, truse de geometrie, cărți de citit, corector, pixuri PILOT etc. Absolut tot ce este necesar și util. 

Ghiozdanele celor mici au hârtie glasată, creponată, table lavabile, tablete tip kindle, creioane cerate, cărți Montessori și multe alte minunății. Copiii nevoiași ai satelor vor avea parte de un început de an școlar cum nu au mai avut vreodată! Mulțumesc tuturor celor implicați, mulțumesc unei echipe care continuă să crească”, a scris Rocsana Contraș, pe Facebook, în seara de miercuri. 

Comentarii Facebook