Duminica 8 Septembrie

Atenție la utilajele de grădinărit! Un tânăr de 20 de ani dintr-o localitatea clujeană și-a prins în această seară piciorul într-un motocultor- FOTO


Pompierii de la Detașamentul Huedin au intervenit pentru a ajuta un bărbat care și-a prins piciorul stâng într-un motocultor. Incidentul a avut loc în această seară în localitatea Ticu, iar echipajele de la Garda de Intervenție Aghireșu s-au deplasat rapid la fața locului.

Un motocultor este o mașină agricolă de mici dimensiuni, folosită pentru lucrări de arat, frezat și alte activități agricole. Este echipat cu un motor și cu un set de freze rotative care pot provoca răni grave dacă nu sunt manipulate cu grijă.

În acest caz, bărbatul de aproximativ 20 de ani și-a prins piciorul stâng în mecanismul motocultorului. Până la sosirea salvatorilor, el a reușit să își elibereze piciorul, însă prezenta o fractură. În ciuda accidentului, bărbatul era conștient și cooperant, facilitând astfel intervenția echipajelor de urgență.

După ce i s-a acordat primul ajutor la fața locului, victima a fost transportată de urgență la spital de către echipajul SMURD pentru a primi îngrijirile medicale necesare. În aceste momente, bărbatul este monitorizat și tratat de medicii specialiști pentru a se asigura că fractura este stabilizată și că nu există alte complicații.

Pompierii și personalul medical au acționat prompt pentru a se asigura că bărbatul primește îngrijiri rapide și adecvate.

Comentarii Facebook