Atmosferă ca la Revelion, pe o stradă din Cluj-Napoca! Un grup de tineri aruncă cu petarde și urlă toată noaptea: „Este insuportabil ce se întâmplă”


Locuitorii străzilor Albac, Albinii și Rășinari din Cluj-Napoca sunt terorizați de un grup de tineri care, aproape în fiecare noapte, face gălăgie într-un parc de joacă din cartierul Gheorgheni. 

Evenimentele se petrec în jurul orei 4 noaptea, iar urletele din toiul nopții sunt completate de explozia unor petarde extrem de puternice. 

Oamenii susțin că se trezesc cu inima în gât și nu mai pot dormi din cauza sperieturii, mai ales că temperaturile ridicate din ultima vreme îi forțează să țină geamurile deschise.  

Aproape în fiecare noapte, în jur de ora 4, un grup de persoane face o gălăgie infernală la locul de joacă pentru copii dintre străzile Albini, Albac și Rășinari, culminând de fiecare dată cu explozia unei PETARDE extrem de puternice, care ne trezește din somn și nu mai putem adormi din cauza șocului/sperieturii, mai ales că ținem ferestrele deschise din cauza caniculei.

Vă rugăm să trimiteți un echipaj de poliție la fața locului. Este insuportabil ce se întâmplă!”, a relatat o clujeancă. 


Comentarii Facebook