Duminica 8 Septembrie

Au mers la pont! Spărgători profesioniști din Florești au furat bijuterii și bani MULȚI dintr-o vilă din Cluj-Napoca


Doi bărbați din Florești au fost reținuți după ce au spart o casă de pe strada Kos Karoly, din Cluj-Napoca. 

Cei doi au pătruns ”în perioada 2 - 15 ianuarie a.c., prin escaladarea și spargerea unei ferestre, ar fi pătruns într-un imobil situat pe strada Kos Karoly din municipiul Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras mai multe bijuterii din aur și argint, precum și suma de 19.000 de euro, cauzând un prejudiciu total evaluat la 37.000 de euro.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat, iar la data de 8 februarie a.c. aceștia au fost depistați în trafic, în timp ce se deplasau cu autoturismul, unul fiind interceptat în municipiul Cluj-Napoca, iar celălalt în comuna Florești”, precizează anchetatorii.

La perchezițiile domiciliare efectuate la locuința acestora din comuna Florești, polițiștii au descoperit și ridicat mai multe documente de interes în cauză.

Cei doi au fost reținuți pe 24 de ore.

La anchetă au colaborat polițiști din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, Poliției municipiului Turda, Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 2 și 4, Secția 6 Poliție Rurală Florești și Serviciul Criminalistic.

Comentarii Facebook