Sambata 5 Octombrie

Au zguduit BT Arena! Atmosferă vibrantă la Festivitatea de Absolvire a UMF Cluj. Mii de studenți și părinți în lacrimi de fericire! FOTO VIDEO

Absolvenții Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca, promoția 2024, au avut astăzi festivitatea de absolvire. la BT Arena.

Pe lângă miile de studenți și părinți emoționați, la ceremonie au participat și oficialități guvernamentale și locale, mai precis Ministrul Educației, Ligia Deca, Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, precum și primarul Emil Boc, aflat în fericita postură de tată al uneia din șefele de promoție.

Ceremonia a fot presărata cu momente simbolice și emoționante, cum ar fi defilarea steagurilor țărilor de unde provin studenții, care a subliniat dimensiunea internațională și multiculturală a UMF Cluj.

Un alt moment emoționant a fost depunerea jurământului lui Hipocrate, jurământ al tuturor medicilor, vechi de mii de ani. 

Jur, odată admis printre membrii profesiunii de medic, mă angajez solemn să îmi consacru viața în slujba umanității. Voi păstra profesorilor mei respectul și recunoștința care le sunt datorate” au recitat la unison absolvenții.

Pe lângă luările de cuvânt, nu au lipsit nici momentele de cântece și confetti, care au dat energie și culoare fericitului eveniment. Imnul UMF a fost, ca de obicei, un moment care a energizat toată sala.

Felicitări tuturor absolvenților, părinților și profesorilor !

Foto : Vlad Sterescu

umf2.jpg

umf4.jpg


umf5.jpg

umf3.jpg


Comentarii Facebook