Sambata 12 Octombrie

Auchan împlinește 18 ani! Clujenii sunt așteptați în magazine cu reduceri uriașe, produse locale și oferte de nerefuzat - FOTO


Auchan România și-a sărbătorit majoratul! La 18 ani de la înființare, clujenii sunt așteptați în magazine cu mega oferte aniversare!

Povestea Auchan România începe în 2006, cu primul supermarket deschis în București - Titan. 

În următorii ani rețeaua a crescut semnificativ, fiind deschise a ajuns la 33 de magazine în 18 orașe până în 2015. În 2023 Auchan integrează aproximativ 400 de magazin MyAuchan în stațiile Petrom din toată țara, inclusiv la Cluj. De aici, clienții pot achiziționa produse de bază, chiar în momentul alimentării.

De asemenea, anul acesta a fost lansat primul magazin 100% autonom, de unde pot fi achiziționate produse direct, fără a mai fi nevoie de case. 

WhatsApp Image 2024-10-11 at 09.20.55_3a3403c1.jpg

Auchan susține producătorii locali din Cluj

Auchan sprijină economia locală și producătorii români, gama alimentară fiind formată în proporție de peste 90% din produse de la companii din România. 

Auchan colaborează cu producători locali din Cluj dar și din apropiere pentru a aduce la raft, produse proaspete, bio și cu trasabilitate controlată. 

WhatsApp Image 2024-10-11 at 09.19.29_afc53132.jpg

Printre acestea se numără și o patiserie celebră în cluj, Olympos care își vinde aici produsele delicioase. 

Pe lângă aceasta puteți găsi și vita și ulei bio și de la o fermă din Zalău, haioșe cu untură de mangaliță de la un mic producător din Munții Apuseni sau brânză delicioasă și smântână făcută din lapte de la fermieri clujeni, dar și alte multe produse autentice românești.

Puteți recunoaște aceste produse cu ajutorul etichetei ,,Cultivăm ce e mai bun!”, 

Mai mult, în magazinul Auchan din Iulius Mall Cluj puteți găsi și faimoasa ciocolată Dubai!

WhatsApp Image 2024-10-11 at 09.18.37_3d1b5b07.jpg

Un pas spre normalitate 

Auchan, retailerul este unul dintre cei mai mari angajatori din țară și oferă un mediu de lucru incluziv, cu numeroase oportunități de promovare și programe de dezvoltare, alături de pachete competitive de beneficii și compensații.

În prezent, în magazinele Auchan din Cluj muncesc 16 persoane cu dizabilități. Recent, Auchan România a anunțat primul magazin incluziv din rețea. 

Acesta se află în București și este dotat cu  parcare conform normativului, zone speciale de pick-up și drop off pentru taxi & ridesharing, culoar tactil pentru nevăzători, serviciu de însoțire la cumpărături, coșuri de cumpărături speciale pentru persoanele în fotoliu rulant, cod QR pe vitrine cu apelare directă către serviciul clienți, acces facil la cântarul din zona de legume & fructe, case de marcat dedicate, cu spații mai largi, precum și rampă dedicată de acces la zona SGR. 

Reprezentanții Auchan spun că în următoarele 6 luni plănuiesc ca majoritatea magazinelor din rețea să devină incluzive.

WhatsApp Image 2024-10-11 at 09.20.41_a9e7387a.jpg

Oferte de nerefuzat!

 Până pe 22 octombrie, la Auchan ai parte de peste 1.000 de reduceri substanțiale și beneficii suplimentare prin cardul de fidelitate MyCLUB Auchan.

Pentru a recompensa loialitatea clienților, Auchan organizează o tombolă specială în perioada 2-22 octombrie. Membrii MyCLUB Auchan care fac cumpărături de cel puțin 180 de lei folosind cardul de fidelitate, în magazinele Auchan și ATAC Hiper Discount, vor fi automat înscriși în tragerea la sorți.

În joc, se află 18 premii a câte 1.000 de euro ca bonus pe cardul de fidelitate, câte un premiu pentru fiecare județ unde retailerul are magazine, și marele premiu, în valoare de 18.000 de euro, sumă virată direct în contul bancar al câștigătorului.


Comentarii Facebook