Aurel Tămaș a sărbătorit calificarea echipei naționale în optimile EURO 2024: A încins o horă cu românii pe străzile din Germania- VIDEO

aurel tamas.jpg

A fost frumos! CALIFICARE!

Bucuria a cuprins clujenii și pe toți românii, după ce echipa națională de fotbal a României s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului European 2024. Printre suporterii entuziasmați s-a numărat și cunoscutul cantăreț clujean de muzică populară, care a urmărit cu sufletul la gură meciul decisiv împotriva Slovaciei.

După o partidă plină de emoții și suspans, încheiată cu scorul de 1-1, dar care a adus calificarea României, artistul a declarat:

"A fost frumos. Calificare". Aceste cuvinte simple, dar pline de entuziasm, reflectă perfect starea de spirit a suporterilor din toată țara, care sărbătoresc acum această performanță remarcabilă.

Cantărețul, cunoscut pentru dragostea sa pentru muzica populară și pentru orașul său natal, Cluj-Napoca, nu a ezitat să-și exprime public mândria și fericirea pentru echipa națională. 

Toată țara așteaptă acum cu nerăbdare următorul meci, sperând la noi victorii și momente de glorie pe terenul de fotbal.

Comentarii Facebook