BAC 2024: Subiectele și baremul de corectare la Istorie și Matematică, publicate astăzi/Grila de corectare pentru Matematică și Istorie


Elevii de clasa a XII-a susțin marți, 2 iulie, cea de-a doua probă scrisă a examenului de Bacalaureat 2024 - proba la Matematică, în cazul profilului real și tehnologic, și proba la Istorie, în cazul profilului uman și vocațional.

Istoria este proba obligatorie la filiera teoretică – profilul umanist și filiera vocațională (profil artistic, sportiv, unele specializări de la profil pedagogic, profil teologic etc.). În același timp, candidații de la filiera teoretică, profil real (specializările mate-info, științele naturii), filiera vocațională (militar) și cea tehnologică susțin examenul la Matematică.

Subiectele și baremul de corectare pentru examenele de astăzi vor fi publicate pe edu.ro, dar și pe știridecluj.ro.

ACTUALIZARE 15:00 Edu.ro a publicat subiectele și baremul la Istorie la Bacalaureat 2024:

is1.jpg

is2.jpg


Baremul de corectare la Istorie la BAC 2024:

is3.jpg
is4.jpg

Barem Matematică Bac 2024 – profilul real, Mate-Info

Elevii de clasa a XII-a au susținut marți, 2 iulie, cea de-a doua probă scrisă a examenului de Bacalaureat 2024 - proba la Matematică, în cazul profilului real și tehnologic. Subiectele de la Matematică la Bac 2024 și baremul de corectare au fost publicate pe edu.ro, dar pot fi consultate și pe stiridecluj.ro. Subiectele de la Matematică tehnologic au fost fotografiate într-o sală de examen din Constanța și puse pe internet în timpul probei.

mate1.jpg

mate2.jpg


Bac 2024. Subiectele la ISTORIE

UPDATE ora 09:30: Au apărut primele subiecte la Istorie

În spațiul public au apărut imagini cu subiectele de la Istorie. Potrivit imaginilor, la Subiectul III, elevii au de făcut un eseu despre România postbelică.

sub 3.jpeg

Bac 2024. Subiectele la MATEMATICĂ

UPDATE, ora 9.40. Au apărut primele subiecte primite de elevi la BAC 2024, matematică

La circa 30 de minute de la startul probei scrise de matematică a examenului de bacalaureat 2024, în mediul online au apărut deja primele imagini cu subiectele primite.

Imaginile de mai jos sunt de la M3 – profilul tehnologic. În curând, vom publica subiectele și la celelalte profile.

1.jpg

2.jpg


​​Când vor fi afișate rezultatele la BAC 2024 

Afişarea primelor rezultate (în centrele de examen şi online) este programată în data de 8 iulie (până la ora 12:00). Contestaţiile pot fi depuse/transmise în aceeaşi zi, în intervalul orar 12:00 - 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. 

Candidaţii care contestă rezultatul iniţial al evaluării trebuie să completeze, să semneze şi să depună/transmită prin mijloace electronice şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Afişarea rezultatelor finale este programată în data de 12 iulie (în centrele de examen şi online).

Comentarii Facebook