Vineri 20 Septembrie

Bacalaureat 2024. Sesiunea de toamnă începe în această săptămână. Când vor avea loc probele


Examenul de Bacalaureat 2024, sesiunea de toamnă, o să înceapă joi, 8 august, atunci când va avea loc prima probă. Mai exact, proba de evaluare a competențelor de comunicare în limba română, potrivit calendarului aprobat prin ordinul de ministru 6.156 din 2023.

Competențele la română se mai pot susține și vineri, 9 august, zi dedicată și competențelor de evaluare a comunicării în limba maternă. Luni, 12 august, candidații sunt evaluați la competențele digitale, iar marți și miercuri (13-14 august) – la o limbă modernă studiată în liceu.

Fiecare centru de examen anunță programul stabilit și planificările pentru candidați pe baza calendarului general, așa că este recomandat să urmăriți informările centrului de la examen la care veți susține probele.

Când vor avea loc probele?

Prima probă scrisă este luni, 19 august, la Limba și literatura română. Urmează marți, 20 august, proba la Matematică sau Istorie (proba obligatorie în funcție de profil), miercuri, 21 august – proba scrisă la disciplina la alegere, iar joi, 22 august – la limba maternă, potrivit edupedu.


Comentarii Facebook