Bădăran în trafic! Șofer BOLT face semne obscene pe străzile Clujului: „Mi-a intrat în față și tot el îmi arăta semne obscene” FOTO/VIDEO


Un incident neplăcut a avut loc astăzi la prânz, în jurul orei 13.10, pe străzile din Cluj-Napoca, când un șofer Bolt a fost surprins arătând semne obscene în trafic. Conform șoferului clujean căruia îi erau adresate aceste semne și care se afla la volanul unui Ford Focus, totul a început în momentul în care șoferul Bolt a depășit pe contrasens, lângă BRD Mărăști, și a intrat brusc în fața lui.

„M-a depășit pe contrasens lângă BRD Mărăști și apoi a intrat în fața mea, arătându-mi semne obscene pe o distanță de aproximativ 50 m. Le voi trimite și celor de la Bolt pozele cu conducătorul auto,” a declarat pentru Știri de Cluj șoferul afectat, vizibil iritat de comportamentul colegului său de trafic.

Incidentul a avut loc într-o zonă aglomerată a orașului, zona BRD Mărăști, unde mulți șoferi se deplasează cu precauție, având în vedere traficul..

Șoferul Fordului Focus a subliniat că nu va lăsa lucrurile așa și că va contacta compania Bolt pentru a le aduce la cunoștință comportamentul inadecvat al șoferului. „Este inacceptabil ca astfel de situații să se întâmple în trafic. Trebuie să fim civilizați, nu e normal să ne purtă așa” a adăugat el pentru Știri de Cluj.

bolt 1 blur.jpg

Comentarii Facebook