Vineri 20 Septembrie

Băiat de 16 ani din Florești, arestat după ce a amenințat cu un obiect contondent o persoană în centrul comercial din Florești și i-a luat telefonul


Tânăr de 16 ani reținut pentru tâlhărie și furt calificat

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui băiatului de 16 ani, cercetat pentru fapte de tâlhărie calificată și furt calificat.

”În fapt, la data de 7 august a.c., Secția 6 Poliție Rurală Florești a fost sesizată, prin plângere, cu privire la furtul unei perechi de ochelari dintr-un magazin situat în localitatea Florești. La aceeași dată, polițiștii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, după ce o persoană a reclamat faptul că, în timp ce se afla în incinta unui centru comercial din Florești, o persoană necunoscută, prin amenințarea cu un obiect contondent, ar fi deposedat-o de telefon”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

Astfel, ca urmare a investigațiilor desfășurate în cauză, persoana bănuită de comiterea infracțiunilor a fost identificată de polițiști ca fiind un tânăr, de 16 ani, din comuna Florești.

Față de acesta a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, iar astăzi,  9 august 2024 a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, care a dispus arestarea preventive pentru 20 de zile.

Comentarii Facebook