Duminica 8 Septembrie

Băncile din Piața Gării folosite pe post de tomberoane: ,,Deci Doamne ferește/Bătaie de joc” - FOTO


O nouă scenă cu murdăria din zona pieței Gării din Cluj a apărut astăzi, pe rețelele de socializare. De această dată, un om cu o situație financiară precară a fost fotografiat în timp ce se afla lângă o grămadă de mizerie pe o bancă.

,,Locația problemă” a orașului continuă să își respecte reputația. După ce acum câteva zile clujenii spuneau că mulți oameni fără adăpost fac mizerie și lasă locurile murdare, un astfel de eveniment s-a întâmplat din nou. 

De această dată un bărbat a fost pozat în timp ce se afla pe o bancă plină de resturi de mâncare și alte mizerii. Imaginea a stârnit diferite reacții pe un grup dedicat oamenilor din Cluj. 

Zona din apropiere de Gara din Cluj-Napoca este cunoscută demult ca o ,,locație problemă" a orașului. În nenumărate rânduri clujeni s-au plâns de ilegalitățile și de faptele antisociale care sunt în floare aici.

În zonă își duc veacul mai mulți oameni fără adăpost care, spun clujenii, fac mizerie și lasă locul insalubru, din cauza condițiilor în care trăiesc.

,,Bătaie de joc…” a comentat un utilizator.

,,Deci Doamne ferește, toate băncile arată horror în gară. Toate!” a mai spus o clujeancă.

,,Implicarea statului român față de persoanele neajutorate," a mai precizat un bărbat.

poza-ina-articol.png

Citește și:

Haos total în Piața Gării din Cluj! Oamenii fără adăpost vând ce apucă și e mizerie peste tot: ,,Băncile sunt murdare și este lăsat foarte mult gunoi”


Comentarii Facebook