Bărbat atacat de urs în curtea casei sale din staţiunea Colibiţa, una dintre cele mai populare din Ardeal! A ajuns cu multiple răni la spital


Un bărbat în vârstă de 53 de ani a ajuns cu multiple răni la spital, după ce a fost atacat urs la Colibiţa.

„La UPU-SMURD din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa a fost adus în această dimineaţă, în jurul orei 3.00, un bărbat în vârstă de 53 de ani din localitatea Colibiţa, atacat de urs. 

Pacientul prezintă multiple contuzii, respectiv plagă la nivelul braţului drept, excoriaţii abdominale, hematom occipital şi se află în curs de investigaţii în Urgenţă. Este în stare stabilă, conştient şi cooperant”, a transmis joi dimineaţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa.

ISU Bistriţa-Năsăud a trimis un mesaj prin sistemul RO-Alert, în cursul nopții de joi, privind apariţia unui urs în  localitatea Colibiţa, fiind luate măsuri după ce bărbatul a fost atacat, în curtea unui imobil.

La faţa locului au intervenit un echipaj SMURD şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud, precum şi echipaj de la Jandarmeria Bistriţa. 

Comentarii Facebook