Bărbat care vrea să-și cumpere un apartament cu 80.000 euro în Cluj-Napoca, luat la mișto pe internet: „În Spania găsești la prețul ăsta”


Un bărbat care a anunțat pe rețelele de socializare că își dorește să cumpere un apartament cu două camere în Cluj-Napoca, având un buget de 80.000 de euro, a fost ironizat de internauți. 

Caut apartament 2 camere în Cluj, buget maxim 80000 E.”, este mesajul postat de bărbat. 

Postarea sa, în care își exprima dorința de a găsi o locuință accesibilă în orașul de 5 stele, a stârnit numeroase comentarii, mulți utilizatori considerând că suma nu este suficientă pentru prețurile actuale din Cluj.

Omul a zis în Cluj, deci poate fi și Huedin, Gherla, Dej, etc.

Cu suma aceasta poți, la limită, să cumperi o garsonieră de 30 mp în Mănăștur, un apartament de 2 camere începe de la 110.000, depinde în ce stare e și anul construirii.

Găsești, dar fie la mama dracu’ (gen zona Petrom), fie la gri (și acolo mai ai de băgat niște zeci de mii de euro să îl faci locuibil).

În Spania găsești la prețul menționat. La Cluj nu știu.

Poate are noroc. Era un apartament cu 3 camere, str. Mehedinți la 100.000 euro.

Vă spun eu cum e, prost e cel ce dă, nu cel ce cere. Dacă ar gândi toți la fel, ar mai lăsa din prețuri, dar atâta timp cât sunt oameni care cumpără la prețuri exagerate, nu are cum să stagneze sau să scadă prețurile la imobiliare.

Pff, unde s-a ajuns... La 80.000 euro un apartament, să hăhăiască unii... Pentru o cutie pentru care plătești rate 25-30 de ani.

Prețuri umflate de agenții, vânzătorii le-au cumpărat după ‘90 cu 6 salarii de atunci. Halal!

Scrie-mi dacă ai nevoie de un împrumut de bani.

Să mă anunți și pe mine când găsești”.

Piața imobiliară din Cluj-Napoca a cunoscut o creștere semnificativă în ultimii ani, cu prețuri ce ajung frecvent la peste 100.000 de euro pentru apartamente de numai două camere.

Comentarii Facebook