Bărbat de 35 de ani transportat la spital după un accident rutier pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca. Alte două mașini implicate-FOTO


Un accident rutier a avut loc pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca, astăzi, 20 august, în jurul orei 11:50.

Conform primelor informații, în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme și o motocicletă. 

Potrivit martorilor, motocicleta este înmatriculată în județul Sălaj, iar șoferul nu purta costum de protecție.

Medicii intervin în aceste momente pentru asigurarea măsurilor necesare.

,,A fost vorba despre un accident în care au fost implicate o motocicletă și două autoturisme. Conducătorului motocicletei, în vârstă de 35 de ani, i-a fost acordată asistență de către echipajul SAJ și a fost transportat ulterior la spital", a transmis ISU Cluj pentru Știri de Cluj.

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean au intervenit la accident. Șoferul motocicletei, un bărbat în vârstă de 35 de ani, a fost transportat la spital. Din fericire, starea acestua este un conștientă.

,,Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe strada Traian Vuia din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului au ajuns o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, unde au găsit două autoturisme și o motocicletă avariate. Echipajul SAJ a acordat asistență medicală conducătorului motocicletei care prezenta mai multe traumatisme, ulterior fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primei evaluări acesta era în stare de conștiență și era cooperant", au mai completat cei de la ISU Cluj. 

WhatsApp Image 2024-08-20 at 14.40.08.jpeg


Comentarii Facebook