Vineri 27 Septembrie

Bărbat, de negăsit după ce a aterizat pe aeroportul din Cluj-Napoca! Familia în caută cu disperare: ,,Nu mai știe nimeni nimic de el” - FOTO


Un bărbat din Piatra Neamț este căutat cu disperare de familie!

Rudele bărbatului spun că acesta a aterizat pe aeroportul din Cluj, urmând să plece cu autocarul spre casă, însă nimeni nu a mai reușit să-l contacteze de miercuri dimineața. 

Kecskes Vasile se întorcea din Suedia, loc în care muncea la o seră. Bărbatul își primise salariul și dorea să revină în țară. 

Acesta ar fi aterizat la Cluj în noaptea de marți spre miercuri, contactându-și fiica în jurul orei 4:00 dimineața. Rudele i-au făcut o rezervare la autocarul care urma să plece spre Piatra Neamț la ora 8, însă bărbatul nu s-a urcat în autocar și nu a mai dat niciun semn de atunci.

,,A fost sunat de fata lui la ora 4 dimineața și i-a zis că e în Cluj. La 7 dimineața l-a sunat din nou și i-a spus că i-a făcut rezervare la autocar spre Piatra Neamț la ora 8.

A răspuns la ora 7 a vorbit cu el, dar de atunci nu mai știe nimeni nimic de el. În autocar nu s-a urcat, (n.red fiica sa) a sunat înapoi la autocar și a vorbit cu șoferul și cei care au făcut rezervarea care i-au spus că Kecskes Vasile nu e pe lista lor și nici nu s-a urcat în autocar”, a explicat pentru Știri de Cluj, sora bărbatului.

Femeia menționează că rudele au încercat să-l contacteze în nenumărate rânduri însă fără succes. Mama bărbatului ar fi alertat autoritățile în dimineața zilei de joi.

,,Da am încercat să sunăm pe telefon, pe număr pe facebook dar nu sună deloc telefonul. Azi de dimineața la ora 9 mama a fost la Poliție, a anunțat autoritățile. A fost în localitatea în care locuiește, lângă Piatra Neamț”, a explicat sora bărbatului. 

Dacă îl vedeți anunțați autoritățile sau familia AICI! 

461286983_3966976936905163_3553602131535287774_n.jpg

Comentarii Facebook