Bărbat din Cluj, reținut după ce ar fi abuzat o fetiță de 5 ani. A fost prins de polițiștii de frontieră de la vama Nădlac


Un bărbat de 52 din Tureni a fost reținut de polițiști, fiind acuzat de  viol săvârșit asupra unui minor.

Bărbatul ar fi abuzat o fetiță de 5 ani pe care o avea în grijă, potrivit turdanews.ro.

Pe numele individului a fost emis un mandat de aducere, individul fiind prins la punctul de trecere Vama Nădlac 2.

”În cursul zilei de 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 52 de ani, din comuna Tureni, cercetat în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de viol săvârșit asupra unui minor.

Din activitățile investigative derulate în această cauză, polițiștii au constatat că în cursul lunii august în timp ce se afla într-un imobil din comuna Tureni, având spre îngrijire o minoră de 5 ani, acesta ar fi manifestat acte de natură sexuală.

Astfel, în baza cercetărilor efectuate a fost emis un mandat de aducere pe numele bărbatului, iar la data de 16 septembrie a.c., acesta a fost depistat de către polițiștii de frontieră în punctul de trecere Vama Nădlac 2.

În baza celor constatate și a materialului probator, la data de 17 septembrie a.c., polițiștii au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele bărbatului, cercetările fiind continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.”, a precizat IPJ Cluj, pentru sursa citată.

Ulterior magistrații de la Judecătoria  Turda a decis arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a bărbatului.

,,Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda privind pe inculpatul M.D.,cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de: violul săvârșit asupra unui minor, prev. de art. 2181 alin. (1) ?i (2), Cod pen. cu aplicarea art. 41 alin. (1), 43 alin. (5) Cod pen. În temeiul art. 223 alin. 1 litera a) şi alin. 2 Cod procedura penală, dispune luarea măsurii arestului preventiv față de inculpatul M. D. pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 17.09.2024, până la data de 16.10.2024, inclusiv.”, se arată în decizia magistraților. 

Comentarii Facebook