Vineri 27 Septembrie

Bărbat din Cluj, reținut pentru violență în familie! Și-a agresat soția și copiii, după câteva pahare. Le-a făcut praf și telefoanele


Un bărbat de 38 de ani din comuna clujeană Țaga a fost reținut pentru violență în familie.

Individul și-a atacat soția și copiii. Nici telefoanele mobile n-au scăpat de furia bărbatului. Potrivit polițiștilor bărbatul era beat.

,,Din cercetările efectuate a rezultat că, în seara de 24 septembrie a.c., acesta, pe fondul consumului de alcool, și-ar fi agresat soția, o femeie de 36 de ani, provocându-i leziuni.

Totodată, bărbatul și-ar fi agresat fizic și copiii, o fată de 12 ani și un băiat de 16 ani, și ar fi distrus telefoanele mobile ale acestora.”, transmite IPJ Cluj.

Bărbatului i-a fost impus și un ordin de restricție.

,,Având în vedere gravitatea situației și în conformitate cu prevederile legale, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, iar bărbatul a fost obligat să părăsească temporar locuința și să păstreze o distanță de minimum 100 de metri față de victime.”, transmit polițiștii.

Bărbatul a fost reținut inițial pentru 24 de ore, fiind prezentat ieri judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Gherla, care a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.


Comentarii Facebook