Vineri 27 Septembrie

Bărbat, reținut de polițiști după ce a condus beat criță pe străzile din Cluj! Nu avea nici măcar permis de conducere


Un clujean în vârstă de 39 de ani a fost reținut pentru 24 de ore după ce polițiștii din Gherla l-au prins beat la volan. Bărbatul conducea liniștit prin Cristorel, fiind oprit de polițiști pentru un control de rutină. Era beat și fără permis.

,,Acesta a fost depistat de polițiști în cursul serii de ieri, 22 septembrie a.c., în jurul orei 19.10, în timp ce conducea un autoturism prin localitatea Cristorel. În contextul verificărilor, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etilotest i-a fost înregistrată alcoolemia de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.”, transmite IPJ Cluj. 

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală din municipiul Gherla pentru recoltarea de mostre biologice.

În aceeași zi, un alt șofer a fost prins beat la volan, în Petreștii de Jos. 

,,În data de 22 septembrie a.c., în jurul orei 03.40, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au depistat un bărbat, de 34 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autoturismul prin localitatea Petreștii de Jos, pe drumul județean 107L, sub influența alcoolului.”, transmite IPJ Cluj.

La testarea cu aparatul etilotest a fost înregistrată alcoolemia de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un bărbat de 52 de ani a fost prins și el de polițiști, tot beat la volan.

,,În data de 22 septembrie a.c., în jurul orei 15.40, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Huedin au depista un bărbat de 52 de ani, din orașul Huedin, în timp ce conducea un autoturism pe DN1-E60, înspre localitatea Șaula.”, a transmis IPJ Cluj. 

La testarea alcoolscopică a fost înregistrată alcoolemia de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, cercetările fiind continuate.


Comentarii Facebook