Vineri 27 Septembrie

Bărbat, reținut pentru tâlhărie după ce a jefuit o pensionară din Cluj în propria casă. Hoțul a încercat să se ascundă sub masă


Un bărbat de 39 de ani a fost reținut de polițiști pentru tâlhărie calificată după ce a jefuit casa unei femei de 93 de ani din Viișoara. 

Hoțul a intrat în casă și i-a furat toate economiile, încecând să se ascundă sub masă pentru a nu fi depistat. Bătrâna l-a văzut imediat așa că a îmbrâncit-o și a fugit. Infractorul a plecat cu peste 10.000 de lei.

,,În fapt, în cursul zilei de 3 septembrie a.c., bărbatul ar fi pătruns în locuința victimei, respectiv o femeie de 93 de ani, de unde ar fi sustras suma de 10.500 de lei. După acest moment, bărbatul s-ar fi ascuns sub o masă, fiind imediat surprins de persoana vătămată, motiv pentru care acesta ar fi îmbrâncit-o și acoperit-o cu o față de masă, părăsind de îndată imobilul.”, transmite IPJ Cluj.

Bărbatul a fost depistat rapid, la casa bărbatului fiind efectuată și o percheziție.

,,Totodată, în urma percheziției domiciliare, polițiștii au identificat și ridicat bunuri de interes în cauză, continuând cercetările pentru recuperarea Prejudiciului.”, transmite IPJ Cluj.

În cursul zilei de ieri, 24 septembrie, magistrații de la Judecătoria Turda, au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului.


Comentarii Facebook