Bătaie generală, ziua în amiaza mare, la un bar din Cluj! O femeie și un bătrân de 80 de ani au fost parteneri de luptă


Scandal de zile mari într-un bar din Huedin! Șase persoane s-au luat la bătaie, printre care și o femeie dar și un bărbat de 80 de ani.

Oamenii s-ar fi certat iar spiritele s-au încins rapid. 

Un bărbat de 39 ar fost cel care a început totul, femeia și bătrânul fiind de partea lui. În câteva momente s-a iscat o bătaie generală, 3 bărbați din local fiind agresați. 

Polițiștii au decis să-l rețină pe bărbatul din Huedin care a provocat scandalul, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri alte violențe, amenințare dar și tulburarea ordinii și liniștii publice. 

,,La data de 10 septembrie a.c, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Huedin au dispus reținerea unui bărbat, de 39 de ani, din orașul Huedin, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și amenințare.

În fapt, la data de 10 septembrie a.c, în jurul orei 13.50, polițiștii au fost sesizați despre faptul că în incinta unui local, din orașul Huedin, a avut loc o stare conflictuală spontană în care au fost implicate mai multe persoane.

Din cercetări a reieșit că trei persoane, doi bărbați, de 39 și 80 de ani și o femeie de 34 de ani, ar fi amenințat și ulterior agresat fizic alte trei persoane, din orașul Huedin.”, transmite IPJ Cluj.

În urma investigațiilor desfășurate, în cursul aceleași zile, polițiștii i-au identificat pe cei trei bănuiți de comiterea infracțiunilor, iar față de bărbatul de 39 de ani au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore.



Comentarii Facebook