Bătutul covoarelor, ridicat la rang de artă în Cluj! O femeie s-a săturat de vecinii puși pe curățenie: „E penibil că gospodarii clujeni fac asta”


O femeie care locuiește pe strada Răsăritului din Cluj-Napoca susține că nu mai are liniște din cauza persoanelor care își bat covoarele, indiferent dacă e zi sau noapte, pe o bară special amenajată în spatele casei sale. 

Clujeanca a relatat că vin persoane de pe alte străzi, cu mai multe covoare în portbagaj, ca să le poată bate pe strada Răsăritului. 

De asemenea, ea a afirmat că situația este și mai gravă în perioada sărbătorilor, când zona este tranzitată de zeci de persoane. 

Pe lângă disconfortul creat de zgomot, oamenii care locuiesc în apropiere sunt nevoiți să îndure praful care se ridică în aer și este purtat de vânt peste tot. 

Locuiesc pe Str. Răsăritului și doresc să vă aduc la cunoștință un aspect extrem de neplăcut, deranjant și, nu în ultimul rând, de-a dreptul penibil, și anume, bătutul covoarelor... în spatele casei în care locuiesc.

Este inadmisibil ca unii "gospodari", în Clujul anului 2024, să mai practice această metodă. În jur, s-au desființat aceste bătătoare, dar vin unii de la nu știu câte străzi distanță, chiar cu mașina, cu covoare în portbagaj, să le poată bate în această zonă.

În perioada sărbătorilor, e măcel, un adevărat masacru. Nu se ține cont de orele de liniște, de nimic... de la ora 7 până la 22, asta aud... când au chef, vin și fac gălăgie fără să le pese de nimic.

Vă rog să veniți și să faceți ceva, e domeniu public... sau să-l puneți între blocuri și să-și bată covoarele de dimineață până seară cât vor, sub geamurile lor.

Trăim într-un oraș, chipurile... de 5 stele. Dacă unii nu s-au civilizat până acum, ar fi timpul să-i civilizăm cu forța, altfel nu se poate. Smart city... stupid people…”, a transmis clujeanca de pe strada Răsăritului.  

Comentarii Facebook