Vineri 27 Septembrie

Beznă totală pe faleza Someșului! Sistemul de iluminat nu mai funcționează în unele zone: „Pare a fi o lucrare prost executată”


Sistemul de iluminat de pe faleza Someșului din Cluj-Napoca nu mai funcționează în unele zone. Astfel, oamenii sunt nevoiți să se plimbe porțiuni bune în beznă totală sau să-și asigure singuri o sursă de lumină. 

Un clujean a relatat că sistemul de iluminat a avut probleme încă de la început, iar lucrarea pare a fi prost executată. 

El a solicitat municipalității să intervină cât mai curând pentru a remedia situația. 

În zona „multiculturală” de pe faleza Someșului nu mai funcționează sistemul de iluminat cu stâlpișori. De la instalarea noului sistem nu cred că a funcționat vreodată în întregime.

Aici trebuie să vină o persoană responsabilă noaptea, să identifice toate zonele cu probleme și să facă o revizie generală a ceea ce pare a fi o lucrare prost executată.”, a semnalat un clujean. 

Mai multe persoane au semnalat în ultima vreme că malurile Someșului sunt slab iluminate sau că sistemul de iluminat nu funcționează, iar oamenii care trec prin zonă, în special mămicile care își plimbă copiii, nu se simt în siguranță.


Comentarii Facebook