Duminica 29 Septembrie

Biciclist în Cluj? Doar dacă nu-ți mai place viața! /Un biciclist a filmat cum era să fie spulberat de mai multe ori VIDEO


Grea e viața de biciclist în Cluj! Un VIDEO arată ce greșeli fac atât șoferii, cât și bicicliștii.  A surprins un ACCIDENT LIVE, dar și o greșeală proprie!


Un biciclist care circulă mult prin Cluj-Napoca a postat un video care reprezintă o mulțime de scene din trafic în care șoferi, bicicliști sau chiar pietoni nu respectă regulile și pun în pericol viața lor sau a celorlalți participanți la trafic.

In imagini se pot vedea cel mai adesea șoferi care nu-i acordă prioritate pe banda de biciclete și mașini parcate pe aceeași pista dedicată bicicletelor. Mai apar și cicliști care nu respectă culoarea semaforului de pe banda de autobuze și biciclete, deși circulă pe ea, sau care nu folosesc aceasta bandă deloc. Sunt prezentate și cazuri in care bicicliști nu dau prioritate pietonilor pe zebră

Autorul filmărilor a surprins chiar un accident de pe strada Moților, in care un autoturism a frânat brusc pe culoarea galbenă, iar cel din spate, venit în viteză pe aceeași culoare nu a mai putut frâna la timp și a avut loc o tamponare. 

Din păcate , calitatea educativă foarte bună a acestui material video este completată de o încălcare făcută chiar de autorul filmării, care face un slalom riscant printre mașini pe strada Moților, încălcând linia continuă care interzice depășirea.

Vă invităm să vizionați acest film cu speranța că după vizionarea lui vă veți putea proteja mai bine evitând să incălcați regulile de circulație dar și anticipând erorile altora.



Comentarii Facebook