Duminica 8 Septembrie

Bloc infestat cu „gândaci mari” într-un cartier din Cluj. Oamenii au ajuns la limita puterilor: „Ajung în balcoane și apartamente, faceți ceva”


Situație oribilă la un bloc din Cluj! Gândacii de bucătărie, coșmarul gospodinelor, au invadat clădirea situată în cartierul „Între lacuri”. Locatarii cer ajutor de la Primărie pentru exterminarea insectelor. 

„Sunt locatară cu domiciliul pe strada Nirajului nr. 9, vă scriu în numele tuturor locatarilor de pe str. Nirajului nr. 9. De ani de zile ne confruntăm în acest bloc/zonă cu problema insectelor de apartament (gandaci mari), aș dori să știu dacă primăria poate să facă o dezinsecție/deratizare pe spațiul din jurul blocului, întrucât gândacii urcă efectiv pe bloc și ajung în balcoane și apartamentele noastre”, a semnalat o clujeancă.

Asociația face frecvent dezinsecție pe scara blocului și un subsol, însă pe spațiul verde/public din jurul blocului nu s-a făcut, iar oamenii cred că acesta ar fi motivul pentru care insectele revin. 

„Asociația face frecvent dezinsecție pe scara blocului și un subsol însă pe spațiul verde/public din jurul blocului nu, și mă gândesc că asta intră în atribuțiile primăriei. Vă rog să faceți demersurile necesare pentru dezinsecția spațiului public din jurul blocului și la ghena de gunoi (unde este dezastru) cât mai repede”, a mai punctat femeia. 

Comentarii Facebook