Bloggerii clujeni au degustat noua bere nefiltrata de la Ursus! VEZI cum li s-a parut
Bloggerii clujeni au fost invitati de Ursus Breweries sa deguste trei sortimente de bere nefiltrata pentru noua mini-unitate, ce va fi amenajata in locul fabricii Ursus de pe Calea Manastur.
Oficialii Ursus au anuntat inca de la demararea lucrarilor la noua mini-unitate ca vor fi organizate degustari pentru a vedea ce reactie au consumatorii.
Intre primii degustatori au fost selectati bloggerii clujeni. "Am fost invitati, alaturi de alti bloggeri clujeni, sa degustam trei sortimente de nefiltrata si sa spunem care ne-a placut cel mai mult, ca mai apoi cei de la Ursus sa introduca sortimentul ales de noi in meniul viitoarei berarii. (...) N-o sa ma leg de alte aspecte, cum a fost servirea mostrelor in pahare de plastic, ca la festivalurile de bere, au facut-o altii. O sa trec la bere, pentru ca ea mi-a produs cea mai mare dezamagire. Nici unul dintre cele trei sortimente nu se apropia de ceea ce stiu eu despre berea nefiltrata. Si v-am spus ca sunt consumator inrait. Pornind de la aspect, care era doar putin mai tulbure decat o bere normala, trecand prin miros, care nu se distingea prin nimic si terminand cu gustul fad, cu mici tente 'nefiltrate', nici unul dintre cele trei sortimente nu m-a convins ca am in fata o bere nefiltrata adevarata. Cum e, de exemplu, Timisoreana, care e divina, ca n-o sa ma apuc s-o compar cu Paulaner. Ar fi prea mult", au scris cei de la blogul TVDece.ro.
Blogerii au plecat de la degustare cu parerea ca "daca cei de la Ursus nu mai 'umbla' putin la berea asta, cu parere de rau, da' raman la ale mele", a mai scris TVDece.ro.
"Oamenii au initiat aceasta degustare cu gandul de a alege berea preferata a clujenilor. Asa ca, eu asta am facut, am ales-o pe ceea mai buna. Am notat fiecare chestie de notat, si am baut nu mai putin de 2 pahare de bere. Apropo de pahare, sper din tot sufletul sa faca si niste pahare adecvate, nu de alta, da am fost profund dezamagit de paharele de plastic in care ne’a fost servita.
Berea o fost buna, indiferent care o sa fie produsa, am degustat din 3 posibile beri, eu unul, sunt multumit, si in acelasi timp bucuros, ca Ursus s-a decis sa faca aceasta miscare. Acum da, sunt de acord ca ar fi superb sa faca si nefiltrat care sa contina grau, dar ma rog, este timp pentru asa ceva", a scris si Ciulea.ro.
Cristian Gog a mentionat in urma degustarii punctele tari si puncte slabe ale berii nefiltrate marca Ursus si la final a plecat cu "un gust amar in gura dupa 'marea degustare' de Ursus nefiltrata si nu e de la bere".
Producatorul de bere a demarat in 30 martie lucrarile de constructie a noii mini-unitati de productie in incinta vechii fabrici de bere de pe Calea Manastur. "Vom avea o linie de productie, unde vom scoate bere nefiltrata pe care o vom vinde in barul nostru de aici, dar si in alte localuri atent selectate din Cluj. Nu va fi o bere imbuteliata si reteta va fi personalizata pentru Cluj Napoca", a declarat Gary Whitlie, presedintele Ursus Breweries Romania.
Vezi si...
0 Comentarii