Duminica 8 Septembrie

Boc CRITICĂ știrea din The Telegraph, care deplângea mutarea romilor la Pata Rât - FOTO

 

Primarul Emil Boc a declarat că jurnaliștii britanici de la The Telegraph au discutat la Primăria Cluj-Napoca circa 2 ore cu purtătorul de cuvânt, dar nu au menționat nimic din cele declarate.

 

Jurnaliștii britanici au fost la Primăria Cluj-Napoca, dar nu au spus nimic din informațiile pe care le-am dat. Sunt acolo 10 module în care locuiesc 40 de familii. Fiecare modul are 4 locuințe și fiecare are o baie. Cei de la The Telegraph au spus că este o singură baie la 350 de persoane”, a declarat Emil Boc, nemulțumit de această dezinformare.

 

Despre mutarea romilor de pe strada Coastei, din Mărăști, la Pata Rât, Emil Boc a precizat că acest lucru s-a făcut legal, pentru că pe Coastei erau niște colibe ilegale. 

 

Au fost de acord să se mute de pe Coastei la Pata Rât. Își făceau poze cu modulele în care au fost mutați, semn că erau fericiți. Rămân solidar cu Primăria că nu a fost vorba despre o evacuare, ci de o mutare a celor care locuiau ilegal în centrul Clujului.  Au ocupat o locuință decentă față de ce aveau pe strada Coastei”, a mai spus Emil Boc. 

 

Trebuie spus adevărul. Eu nu vreau să înfrumusețăm adevărul. Că este nevoie de mai mult, este adevărat. Că trebuie luate măsuri pentru a îmbunătăți lucrurile este adevărat, dar facem în funcție de posibilitățile financiare”, a mai spus primarul.

 

Colibele romilor de la Pata Rât, filmate cu o dronă de cei de la The Telegraph - VIDEO

Comentarii Facebook