Bogătașii de la Riviera Luxury sunt protejați de Primăria Cluj-Napoca? Un clujean cere să se facă curat, dar Primăria îi dă cu flit - FOTO


Un clujean sesizează de o vreme, dar o face degeaba, mizeria de pe  aleea de la Riviera Luxury până în strada Slănic. Primăria Cluj-Napoca i-a replicat că problema a fost rezolvată, pentru că aleea e privată. Cei de la Primăria Cluj-Napoca au scăpat de o problemă, cu toate că ar fi putut aplica o amendă pentru că e mizerie. 

Întrebarea celui care a sesizat Primăria este legitimă: ”Ce s-ar întâmpla dacă pe acea alee s-ar depozita deșeuri și gunoaie? Primăria nu ar interveni?”.

Pe aleea de la Riviera Luxury până în Strada Slănic este o mizerie de nedescris. Am făcut sesizare pe platforma digitală a Primăriei Cluj dar răspunsul, așa cum se vede și în poză, a fost ca aleea este proprietatea unei persoane juridice. Să înțelegem prin aceasta ca în acest caz poate fi folosită pentru aruncarea gunoaielor? Ca nimeni nu are obligația să o întrețină? Pe lângă aceasta mai sunt și mașini abandonate care arată într-un mod deplorabil și doar buruieni peste tot. Prin publicarea acestui articol, poate se “autosesizează “ și acea “persoană juridică “ și se angajează la curățat strada ce o are în administrare. Toate cele bune și drumuri curate!”, ne-a sesizat supărat un clujean. 

Acesta a sesizat în 22 septembrie că e mizerie și sunt mașini abandonate, iar răspunsul îl vedeți mai jos.

image_123650291 (1).JPG

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, ne puteți sesiza pe Whastapp (0722804093), pe Facebook, pe rubrica ”Trimite o știre sau pe office@stiridecluj.com. 

Comentarii Facebook