Duminica 8 Septembrie

Bogătașii n-au obraz! Bolid de lux, parcat pe pe locul destinat persoanelor cu handicap de la LIDL Cluj: ,,Ăsta e nivelul de educație!” - FOTO



Șoferița unui Porsche Panamera a fost fotografiată în timp ce parca liniștită pe unul dintre locurile de parcare destinate persoanelor cu handicap la Lidl Gheorgheni.

Persoana care a suprins imaginile ar fi confruntat-o pe femeia de la volanul mașinii. Aceasta i-ar fi răspuns că va sta doar câteva minute la magazin și ar fi întrebat-o sfidător dacă e ,,cumva de la Poliția Locală”.

,,La LIDL din cartierul Gheorgheni. Întrebată de ce a procedat așa, domnița a răspuns că mai sunt două locuri similare libere. I-am spus că la capătul parcării mai sunt 20 de locuri de parcare normale.

La care a spus că stă doar câteva minute, și m-ă întrebat dacă sunt cumva de la Poliția Locală. I-am răspuns că sunt de la Poliția Bunului Simț, la care a plecat știind ca nu are nimic de-a face cu bunul simț.’’, a fost mesajul persoanei care a suprins scena, pe un grup destinat șoferilor din Cluj.

,,Ăsta e nivelul de educație, în situații de genul, aș chema direct poliția locală să le lase scrisori de dragoste în parbriz, dar până nu sunt amendați nu se învață”, a reacționat un clujean la vederea imaginilor. 

WhatsApp Image 2024-07-20 at 09.10.11_9039d8d6.jpg


Comentarii Facebook