Duminica 8 Septembrie

Boierie mare la Cluj! Transportul la festival se face acum…și cu elicopterul. Cât durează drumul Cluj-Bonțida și cât costă ,,un bilet'' dus-întors


Miercuri a început unul dintre cele mai mari festivaluri din România, în comuna clujeană Bonțida.

Mulți dintre festivalieri și-au luat cazări în Cluj-Napoca pentru a avea parte de mai mult confort decât în camping sau în gazdă, în comună. 

Cei care au optat pentru această opțiune au fost nevoiți să petreacă aproximativ 45 de minute în autobuze pentru a ajunge la destinație. Acest lucru a fost valabil ieri, în prima zi de festival. Odată cu concertele mai importante festivalierii pot face și câteva ore bune până la Cluj și înapoi. Nici tarifele nu sunt de neglijat, o călătorie dus sau întors cu trenul sau autobuzul îi costă 35 de lei. 

Un clujean a găsit însă o opțiune pentru cei care nu au răbdare să piardă timp pe drum și vor să călătorească în lux: transportul cu elicopterul.

Cursa durează 15 minute, iar costul este de 150 de euro dus-întors. În elicopter încap doar 3 pasageri iar aceștia trenuie să aibă brățară de festival.

,,Transport cu elicopterul în 15 min din Cluj către Electric Castle și retur! Cost 150 euro dus-intors. 

 Disponibil de joi până duminică de la ora 14:00 la ora 03:00. 

 Elicopterul circula doar cu câte 3 pasageri. S-au strans trei, a plecat și in 30 min poate reveni după următorii 3.  Pasagerii trebuie sa aiba brata de intrare la EC. Elicopterul aterizează la 5 min de festival.

 Bagaj maxim: un rucsacel cu minim necesar.”, a transmis clujeanul.


Comentarii Facebook