Duminica 8 Septembrie

Bombardier inconștient! Circula pe străzile Clujului fără permis în timp ce era sub supraveghere pentru o altă infracțiune rutieră


Un tânăr a fost prins de polițiștii din cadrul Secției 2 de Poliție Cluj-Napoca fără permis în trafic. Mai mult, în urma verificărilor, agenții au constatat că avea la activ o altă pedeapsă pentru o altă infracțiune rutieră, pentru care era sub supraveghere. 

,,În fapt, la data de 16 august a.c., în jurul orei 23.40, un echipaj de poliție din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca, care se afla în zona Piața 1 Mai, desfășurând activități de control trafic în baza unui plan de acțiune, l-au depistat pe tânărul de 22 de ani în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere.

De asemenea, ulterior, în contextul verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta a fost condamnat recent la pedeapsa de 2 ani și 8 luni de închisoare, aflându-se sub efectul suspendării executării pedepsei sub supraveghere, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier", informează IPJ Cluj.

Și se pare că bărbatul nu este singurul inconștient de pe străzile clujene, un caz similar având loc și la Huedin. 

,, La data de 16 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Huedin au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Aghireșu, după ce l-au depistat conducând un autoturism fără a deține permis de conducere.

Bărbatul a fost oprit în trafic de polițiști la aceeași dată, în jurul orei 18.00, în localitatea Aghireșu Fabrici.

Întrucât conducătorul a mai fost condamnat în trecut pentru alte fapte, printre care și infracțiuni la regimul rutier, aflându-se în stare de recidivă, în baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore", informează IPJ Cluj

Comentarii Facebook