Bunicuță de 83 de ani din Cluj-Napoca, de negăsit! Polițiștii fac apel la clujeni să sune la 112, dacă au orice informație despre ea FOTO


Cluj-Napoca în alertă: Bunică de 83 de ani, dispărută fără urmă

De azi, 9 octombrie 2024, o familie din Cluj-Napoca trăiește momente de îngrijorare și teamă după dispariția neașteptată a lui BUCUR ULIANA, în vârstă de 83 de ani. Femeia a plecat de acasă în jurul orei 9 dimineața, îmbrăcată într-un hanorac cu glugă negru cu buline albe și bocanci de piele negri. De atunci, nimeni nu a mai primit nicio veste de la ea.

Uliana are o constituție astenică, o înălțime de 1,60 m și o greutate de aproximativ 50 kg.

Poliția face apel la clujeni: dacă ați văzut-o pe Uliana sau aveți orice informație care ar putea contribui la reîntoarcerea ei în siguranță acasă, vă rugăm să contactați cea mai apropiată unitate de poliție sau să sunați de urgență la 112.

AȚI VĂZUT-O?

„La data de 9 octombrie 2024, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că în cursul zilei, BUCUR ULIANA, în vârstă de 83 de ani, a plecat de la domiciliu din municipiul Cluj-Napoca, în jurul orei 09.00, iar până în prezent nu a mai revenit.
SEMNALMENTE - înălțime aproximativă - 1,60 m, 50 kg, constituție astenică.
La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu un hanorac cu glugă negru cu buline mici albe și bocanci de piele negri. Persoanele care pot furniza orice informaţii despre aceasta sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!”, au anunțat reprezentanții IPJ Cluj. 

Comentarii Facebook