Duminica 8 Septembrie

Cad copacii pe capete peste mașinile din Cluj! Doi copaci au cazut în doar câteva minute: unul pe Aleea Ciucaș și unul pe strada Bucovina- FOTO


Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au fost solicitați să intervină în două situații distincte în care copaci căzuți au avariat autoturisme.

Prima intervenție a avut loc pe Aleea Ciucaș din Cluj-Napoca, unde un arbore a căzut peste două autoturisme parcate. La fața locului se află un echipaj de pompieri care lucrează pentru degajarea copacului. Din fericire, în urma acestui incident nu au fost raportate victime și nu sunt persoane care să necesite îngrijiri medicale.

Într-un alt incident, pompierii au fost chemați să degajeze un alt copac căzut pe un autoturism pe strada Bucovina. Și de această dată, din fericire, nu au fost anunțate victime.

Autoritățile continuă să monitorizeze situația și îndeamnă cetățenii să fie prudenți și să evite parcarea autoturismelor în apropierea copacilor în perioadele de vreme nefavorabilă

Reprezentanții ISU Cluj au anunțat:

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au fost solicitați în urmă cu puține momente să degajeze un arbore care a căzut peste două autoturisme parcate pe Aleea Ciucaș din Cluj-Napoca. La fața locului se află un echipaj. Din fericire, nu sunt persoane care să solicite îngrijiri medicale”.


copac cazut 1.jpg

S-a primit o solicitare pentru a degaja un arbore căzut pe un autoturism și pe strada Bucovina din Cluj-Napoca. Din fericire, nu sunt anunțate victime.

copac cazut 2.jpg

Comentarii Facebook