Duminica 15 Septembrie

,,Cadou de nuntă” în valoare de 3.000 de lei pentru un clujean care și-a aruncat resturile de la petrecere pe un câmp: ,,Îi dăm și noi tortul” - FOTO


O amendă de 3000 de lei urmează să fie acordată unui cetățean din Tureni, după ce acesta a organizat o nuntă și a aruncat resturile pe un drum public de pe raza comunei. 

Mai multe poze cu deșeurile aruncate au fost publicate pe o rețea de socializare de către administrația locală. În imagini se poate observa cum inclusiv tortul, alături de zeci de pungi, ambalaje și sticle de alcool, au fost lăsate fără nepăsare pe domeniul public. 

Primăria a aflat cine se află în spatele acestui gest și l-a invitat pentru un ,,cadou de nuntă” pe care să nu îl uite foarte curând.

,,Cetățeanul care a aruncat deșeurile a făcut o nuntă. Resturile, inclusiv tortul, le-a aruncat pe un drum de pe raza comunei Tureni. Astăzi l-am identificat și amenda o să fie între 3000 și 6000 de lei. Poliția locală urmează să se deplaseze să îi ofere «invitația» pentru a veni la primăria Tureni să îi dăm și noi «tortul»," a declarat primarul comunei Tureni, Daniela Mănăilă, pentru Știri de Cluj. 

tureni1.jpg

tureni3.jpg

Comentarii Facebook