Duminica 8 Septembrie

Cadru medical filmat în timp ce fuma în Ambulanță, în față la UPU Cluj. La doar câțiva metri era locul special pentru fumat- VIDEO EXCLUSIV


O asistentă medicală din Cluj a fost surprinsă fumând în ambulanță în fața UPU Cluj

Un incident revoltător a avut loc în fața Unității de Primiri Urgențe (UPU) Cluj-Napoca, unde un cadru medical a fost surprins fumând în ambulanță, la doar cinci metri de locul special amenajat pentru fumat. Imaginile video prezentate de Știri de Cluj au fost filmate pe 9 iulie 2024 .

În videoclip se poate observa cum asistenta medicală îmbrăcată în uniforma de serviciu, aprinde o țigară și fumează liniștită în ambulanță, ignorând legea și normele de conduită profesională. Lângă ambulanță, la o distanță de doar aproximativ cinci metri, se află locul special amenajat pentru fumat.

Știri de Cluj a anunțat și conducerea Ambulanței Cluj despre acest incident. Managerul Horia Simu a reacționat imediat la sesizarea făcută și a transmis că fumatul este interzis în interiorul ambulanțelor și susține că, după identificarea echipajului, va fi demarată o anchetă administrativă. 

„Mulțumesc pentru video. Într-adevăr fumatul este interzis în incinta ambulanțelor. Mă bucur că s-a filmat și numărul ambulanței. Oricum va fi aplicată o sancțiune în această speță. Primul lucru va fi identificarea echipajului, lucru care este foarte simplu, iar apoi se va face o anchetă administrativă. Regulile sunt în regulă indiferent că este vorba de Ambulanță sau restaurante, școli etc. Mulțumesc mult pentru sesizare.”, a transmis managerul SAJ Cluj, Horia Simu, pentru Știri de Cluj

Respectarea regulilor de siguranță și a normelor de conduită este esențială pentru buna desfășurare a activității medicale și pentru a asigura un mediu sigur atât pentru pacienți, cât și pentru personalul medical.

Acest incident aduce în discuție și nevoia de a respecta cu strictețe regulile și reglementările în instituțiile medicale, pentru a proteja sănătatea publică și pentru a menține încrederea pacienților în sistemul de sănătate.

Comentarii Facebook