Duminica 8 Septembrie

Cafele și cărți pentru cei care merg la vot! Ce poți primi azi, în mod gratuit în Cluj-Napoca dacă ai votat


UPDATE ORA 12:00

,,Salutări!

Am epuizat în timp record cele câteva zeci de mii de titluri pregătite pentru campania din 9 iunie. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne bucură entuziasmul cu care ați votat.” au anunțat reprezentanții Cărturești.

-----------------------------------------------------------------

Mai multe companii din România încurajează mersul la vot, prin gratuități sau reduceri oferite votanților în ziua de 9 iunie.

La această inițiativă s-au alăturat și afaceri care au locații și în Cluj-Napoca.

Astfel, librăria Cărturești le oferă azi în mod gratuit o carte celor care au votat. Acestea pot fi ridicate doar în librăriile fizice, în limita stocului disponibil.

,,Faci alegeri în fiecare zi, dar duminică, 9 iunie, alegi cine te reprezintă în Parlamentul European și la Primărie!

Arată buletinul cu mențiunea VOTAT 2024 la casa de marcat din orice librărie Cărturești, iar gestul tău civic va fi însoțit de o carte pe care o vei primi din partea noastră.”, se arată pe pagina Cărturești Cluj.

Cei care prezintă dovada votului pot să aleagă o carte sau o revistă dintr-o selecție prestabilită.

Și cei de la cafeneaua Meron, care are mai multe locații în Cluj-Napoca au anunțat o ofertă similară, toți cei care votează azi vor primi un espresso din partea casei.

,,Facem gașcă și ieșim la vot! Nu dăm skip nici anul acesta inițiativei începute încă din 2019. „Votul tău, espressoul nostru” rămâne manifestul nostru pentru responsabilitate și implicare civică.

Cu gândul la viitor, te așteptăm în toate locațiile Meron cu un espresso din partea noastră. 

Tu ne arăți sticker-ul de anul acesta de pe spatele C.I., iar noi îți oferim espresso-ul promis; un fel de înțelegere nescrisă între noi”, au transmis cei de la Meron.

De asemenea cei care au votat pot să beneficieze de un espresso și la cafeneaua Olivo Coffee Culture din centrul Clujui. 

,,De ce să-i lași pe alții să aleagă viitorul pentru tine?

 Mai bine îți faci temele și duminică, 9 Iunie, îți iei buletinul cu tine la plimbare până la centrul de votare.

Apoi vii cu el la noi, ne arăți că ai votat (cere ștampila de vot pe buletin), iar noi te cinstim cu un espresso din partea casei.”, au explicat reprezentanții cafenelei, potrivit cluj24.ro.


Comentarii Facebook