Miercuri 18 Septembrie

Camion în flăcări în Cluj-Napoca. Camionul care transporta mobilier din pal melaminat arde ca o torță FOTO/VIDEO


UPDATE ora 15:21

Reprezentanții ISU Cluj au anunțat că „incendiul este lichidat, a fost limitată extinderea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit. Cercetările preliminare au concluzionat că incendiul a pornit de la o defecțiune a motorului”

-----------------------------
Știrea inițială

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o autoutilitară pe strada Mașiniștilor din municipiul Cluj-Napoca. În momentul sosirii echipajului operativ la fața locului, autoutilitara ardea generalizat. Din primele informații, se pare că autoutilitara transporta mobilier și elemente din PAL melaminat.

Un camion a fost cuprins de flăcări, generând blocaje în zonă. În imaginile VIDEO  transmise Știri de Cluj de un cititor se vede cum camionul plin de mobilă arde ca o torță. 

La fața locului au intervenit rapid echipajele de pompieri. Imaginile video surprinse de cititorul Știri de Cluj arată camionul cuprins de flăcări intense, în timp ce fumul gros se ridică deasupra străzii.

Din fericire, nu au fost raportate victime în urma incidentului, iar autoritățile urmează să stabilească cauzele exacte ale incendiului. 


camion in flacari 1.jpg


camion in flacari 2.jpg

Comentarii Facebook