Vineri 20 Septembrie

Canalizarea a refulat într-un apartament din centrul Clujului! Proprietarul e disperat: „Este neplăcut și foarte costisitor să avem asemenea întâmplări”


*Fotografie cu caracter ilustrativ!

Un clujean care locuiește într-un apartament situat la demisolul unei clădiri de pe strada Horea susține că locuința sa a fost inundată în urma ploii torențiale de marți, 27 august. 

El a relatat că este a doua oară când canalizarea refulează în apartamentul său și consideră că această situație este generată de supraîncărcarea rețelei de canalizare. 

Clujeanul susține că astfel de situații sunt extrem de neplăcute, iar inundațiile i-au distrus bunurile din apartament, ceea ce duce la alte cheltuieli. 

Bună ziua. Locuim pe Str. Horea și suntem conectați la canalizarea de pe Str. Einstein. De când s-a construit blocul de pe Str. Einstein, noi a doua oară suferim din cauza canalizării, deoarece la demisol a refulat ieri (27.08.2024) a doua oară canalizarea, astfel inundând locuința.

Este neplăcut și foarte costisitor să avem asemenea întâmplări. Bine ar fi de regândit dacă acel bloc nu încurcă sistemul de canalizare, deoarece a fost gândită pentru câteva case, iar acum avem șantier și pe Str. Einstein nr. 1, unde s-a demolat o casă și se va construi tot bloc!

Vă rog frumos luați măsuri și în privința dezvoltării canalizării până se construiește un alt bloc nou.”, a transmis un clujean într-o sesizare adresată Primăriei Cluj-Napoca. 

Comentarii Facebook