Vineri 20 Septembrie

Când vor avea loc Zilele Comunei Apahida - un eveniment de tradiție, pentru comunitate. VOLTAJ va concerta pe scena de la Apahida în premieră!

Imagine cu caracter ilustrativ

Cea de-a XI-a ediție a Zilelor Comunei Apahida va avea loc în doar câteva săptămâni. În acest an pe scena comunei va urca, în premieră, și celebra trupă Voltaj. Așadar, aveţi toate motivele să fiţi prezenţi la acest eveniment în 17 şi 18 august. De la regalul folcloric nu va lipsi nici îndrăgitul Aurel Tămaș!

Voltaj este o formație românească de muzică rock/pop. În anul 2005 trupa a câștigat premiul pentru „Cea mai bună prestație a unei trupe românești“ la MTV Europe Music Awards, iar în 2015 a reprezentat România la Concursul Muzical Eurovision cu piesa „De la capăt”, în finală clasându-se pe locul 15 din 27 de țări.

Sâmbătă, 17 august, în prima zi a ZCA 2024, vom avea ocazia să-i vedem pe cei de la Voltaj, care vor crea o atmosferă de neuitat.

Alături de VOLTAJ, vor urca pe scena de la Apahida și alte nume importante, pe care le vom anunța ulterior.

Ziua dedicată folclorului va fi, de asemenea, deosebită. Ne vom bucura de un regal folcloric cu trei mari artiști ai muzicii populare românești: Aurel Tamaș, Angela Rusu și Cristian Pomohaci. Apahidenii se vor bucura de muzica unor artiști de renume, bucate alese, dar și de multe alte surprize.

Comentarii Facebook