Când vor fi gata lucrările de pe strada Uliului din Cluj-Napoca. Autoritățile locale cheltuie 1 milion de euro pentru a repara drumul


Strada Uliului din Cluj se află în șantier după ce o mare porțiune din aceasta s-a surpat. Lucrările de reparații nu sunt ieftine, fiind de peste 5 milioane de lei. 

În ultimii ani, pe dealurile Clujului au apărut zeci de vile de lux construite evident cu permisiunea autorităților. Tot în ultimii ani putem observa cum din ce în ce mai multe dintre aceste dealuri au probleme grave și ajung să o ia la vale.

Viceprimarul Dan Tarcea a vizitat recent șantierul de pe strada Uliului din Cluj-Napoca pentru a afla cum merg lucrările.

„ Se toarnă betonul în pilotul forat. Până în acest moment sunt 22 de piloți forați turnați din cei 60 care trebuie făcuți. Discutăm aici de piloți forați la o adâncime de 20 de metri și un diametru de 1 metru, adică piloți de dimensiuni extrem de mari pentru a putea ține dealul de aici.

Suntem în grafic, ritmul este de doi piloți pe zi. Sunt în graficul pe care ni l-am asumat. Firma este mobilizată și lucrează la capacitate maximă, astfel încât pe 3 octombrie să putem da în circulație acest tronson de pe strada Uliului” a explicat Dan Tarcea.

Termenul pentru finalizarea lucrărilor este de 3 octombrie iar valoarea acestora se ridică la 5.097.606,10 lei fără TVA.

Comentarii Facebook