Duminica 8 Septembrie

Canicula, un motiv de bucurie pentru unii clujeni. Atunci când plouă, proprietara unui apartament de pe Iuliu Maniu scoate 5-6 găleți de apă din casă


Vremea secetoasă din ultima perioadă ar putea fiu un motiv de bucurie pentru unii clujeni. Proprietara unui apartament de pe strada Iuliu Maniu din Cluj-Napoca susține că, de fiecare dată când plouă, locuința sa se inundă, fiind nevoită să scoată din casă aproximativ 5-6 găleți de apă pline. Ea a precizat că imobilul este situat la demisolul clădirii, iar apa intră pe lângă peretele exterior. 

Femeia a cerut sprijinul Primăriei Cluj-Napoca în această situație, însă a fost redirecționată către Compania de Apă Șomeș. 

Bună ziua, numele meu este B. Lisa, și sunt proprietara unui apartament la demisol de pe strada Iuliu Maniu Cluj-Napoca. De fiecare dată când plouă, tot apartamentul se inunda, apa intrând pe lângă peretele exterior. De fiecare dată scot aproximativ 5-6 găleți de apă pline. Vă rog insistent să trimiteți specialiștii dumneavoastră pentru a putea remedia problema în cel mai scurt timp posibil. Vă mulțumesc!”, a semnalat clujeanca, sperând să obțină ajutor din partea Primăriei Cluj-Napoca. 

Comentarii Facebook